Produse

TOP-YVOSYM ofera ofera o gama larga de produse, toate avand o calitatea superioara in clasa lor.


Tamplarie PVC


Realizam usi, ferestre, balcoane, terase...etc, folosind profile PVC de inalta calitate cu un raport calitate/pret imbatabil.

Toate profilele din material plastic sunt profile multicamerale din PVC -U (policlorura de vinil), cu o capacitate de sarcina mare, cu grosimi minime garantate ale peretilor. Camerele mari de rezistenta servesc la preluarea armaturilor de otel. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb. Colorarea se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la intemperii si fotostabile, ce sunt aplicate permanent pe profile. Paleta de culori disponibile contine pe langa nuante naturale, precum tonurile de lemn décor, de exemplu "Golden Oak" dar si o gama de diverse culori uni.

Profilele din PVC SALAMANDER sunt extrudate din PVC-U de inalta calitate.

PVC-U este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic.

Ferestrele din PVC-U ofera o functionare de lunga durata (decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor

Profilele PVC SALAMANDER fabricate exclusiv in Germania sunt la un inalt nivel calitativ, tehnica de varf se imbinandu-se cu un design deosebit. Latimea minima a profilelor este 60 mm pentru profilele din linia 2D si 76 mm profilele liniei 3D. Profilele sunt prevazute cu mimim trei camere de aer si maxim 6, doua sau trei garnituri de etansare. Sunt armate cu rigidizari de otel zincat cu grosimi de 1,5 sau 2 mm in functie de structura profilului si utilitatea sa.Caracteristicile tehnice de exceptie au fost constatate si sunt certificate de catre Institutul de la Rosenheim.


bluEvolution


Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC.
In conceperea acestei serii de profile au fost urmarite:

 -Eficienta energetica
 -Confort fonic
 -Protectia mediului

Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele bluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm, triplustrat, determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala. Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, triplustrat, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica. Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.

Pentru mai multe detalii accesati paginile dedicate profilelor salamander.Geam Termoizolant - Guardian


GUARDIAN ClimaGuard® Solar inglobeaza un nivel inalta de izolare termica si protectia solara eficace. Factorul solar redus minimizeaza costurile cu aerul conditionat si contribuie la atmosfera interioara optima.

Clima Guard este alegerea ideala atunci cand izolarea termica si solara, economia de energie, vizibilitatea si confortul sunt o necesitate. Avand un factor solar de 42%, acest tip de sticla asigura protectia eficienta impotriva energiei solare, rezultand reducerea cheltuielilor cu aerul conditionat fara a afecta confortul.

Coeficientul termic scazut (1.1 W/m2K) face sa scada costurile cu agentul termic pe timpul iernii, contribuind totodata la protejarea mediului pentru o reducere a emisiilor CO2. GUARDIAN ClimaGuard® Solar face diferenta intre diversele lungimi de unda ale radiatiei solare: majoritatea radiatiilor infrarosii, care altfel ar incalzi interiorul camerei sunt reflectate, permitand totusi luminii sa patrunda aproape in totalitate.


Produse si accesorii conexe


Firma noastra ofera de asemenea urmatoarele produse:

  • Plase de tantari (fixe sau mobile)
  • Pervaze si glafuri
  • Rulouri din PVC sau aluminiu
  • Jaluzele, verticale sau orizontale, din panza sau aluminiu